Oslo TBT, gästblogg på Betterbloggers och en påminnelse till er

Bloggande, Foto / Permalink / 2
Hej vänner! Jag kände direkt att detta kommer bli ett himla informativt inlägg och kanske inte så mycket roligare än så, och slängde därför in ett par bilder från min weekend i Oslo 2014. Förstår ni att jag hade så kort hår för bara två år sedan? Knäppt! 
 
För två år sen med bakfyllan från helvetet efter 17e Maj i Oslo 
 
Hur som helst, igår laddades mitt first-time-ever gästblogginlägg upp på Betterbloggers, (som för övrigt är en fantastisk sida som drivs av Linda Hörnfeldt och peppar oss både oss bloggare och hjälper oss att nätverka med likasinnade) som handlar om att få sina läsare att må bra på internet, ganska likt det HÄR inlägget jag skrev på förfrågan av er. Vill du läsa mitt inlägg och kanske bli medlem i betterbloggers kan du göra det HÄR!
 
Sen skulle jag vilja be er ta en titt på min enkät jag lagt upp HÄR. Jag lovarlovarlovar att det bara tar en minut och det säger jag som en vän, och inte som en telefonförsäljare eller annan opålitlig person. 
 
Läser ni gästbloggen får ni gärna höra av er med tankar såklart, ni kanske har egna förslag på saker som bör tilläggas? Hej så länge!♥
 
#1 - - ISA:

åh spännande! måste spana in texten, BB är så himla bra grej!

Svar: Ja gör det och heja bb! (Som i better bloggers och som i breaking bad som jag startar NU)
Emilia Westerström

#2 - - Estelle:

Gästloggen var jättebra! Så fint att du tänker på dina läsare och uppmuntrar fler bloggare att tänka på hur de kan göra för att sprida lite mer glädje i vardagen :)

Svar: Va kul att du gillade det, tack! Klart jag tänker på mina läsare, och gör man inte det kan man ju tänka hur man själv vill bli bemött tänker jag!
Emilia Westerström

Till top