Om att sätta syrener i vas, falla djupt och besöka läkaren tidigt.

Om mig, Vardag / Permalink / 1
Alltså, slitet för att plocka hem de här syrenkvistarna... Vi var ute och gick en sväng Simon och jag och eftersom syrenerna blommat upp exakt överallt har mitt sug efter att ta in ett gäng eskalerat. 
Vi smög omkring som ett par brottslingar och i skrivande stund har jag fortfarande inte googlat om man får lov att plocka blommor på offentlig mark. Jag vet inte, men för att vara på den säkra sidan såg vi till att inte plocka när någon var i närheten, bara ta en kvist från samma träd och sen gömma oss hela vägen hem, safe! 
Jag gjorde ett nytt snitt, tjoff ner i vatten och sen åt vi godis framför Breaking bad, nöjda med vår syrenfångst.
 
Nästa morgon såg de ut såhär.
 
 
Jag orkar inte ens skratta. Allt jobb, för i n g e n t i n g.
Jag frågade på instagram och fick en lösning på problemet. En omständig sådan, men en lösning trots allt. 
Nu återstår bara kunskap om hur man håller sig på rätt sida lagen i ärendet, jag vill ju så gärna ta in en bukett!
***
För ett gäng dagar sedan föll jag ner i en så djup svacka utan någon aning om hur jag skulle ta mig upp. Jag har skakat och skrikit och jag har inte kunnat jobba på ett tag, än mindre prata eller tänka. Jag försökte skriva, tänkte att det skulle hjälpa men inte. Tystnad, sömn och tid och ikväll är jag nästan som vanligt om än lite rädd för det där mörkret. 
 
När detta publiceras har jag precis röntgat lungorna och jag gissar att jag är trött. En läkartid åtta på morgonen är som mitt i natten för mig som vanligtvis öppnar ögonen för en ny dag först vid nio.
 
Jag har ett par inlägg på gång i mina utkast så vi hörs snart igen och jag hoppas hoppas att ni haft en fin (och varm!!) vecka under tiden jag varit frånvarande. Ni äger. ♥
#1 - - Emelie:

Åh syrener är så himla fina! Tror jag ska ta mig en promenad idag och plocka några själv att sätta i en vas :) Jobbigt att du har mått så dåligt!! Hoppas verkligen att det känns bättre snart!! Kämpa på<33
Kram<3

Till top