Mitt första kalas!

Vardag / Permalink / 2
Okej, jag måste bara precis börja med att skriva att jag sitter utomhus på ett överkast, på en gräsmatta, på vår innergård när jag skriver detta och det är bland det bästa jag gjort detta året. Jag har bara shorts och med mig har jag en smootihe som ser fruktansvärd ut men smakar fantastiskt.
Detta är faktiskt första gången jag över huvud taget utnyttjar någon form av innergård och jag gör det med lite för korta byxor till lite för ludna ben och bryr mig inte ens. Jag bor här nu, välkomna mig som jag är. Det sitter tre andra här också, på en inte alls stor gräsmatta. Vi pratar inte med varandra men det känns som att vi känner varandra. En sån toppengrej det här med gemensam innergård. 
 
Hur som helst, här kommer 6 stående bilder från mitt kalas i torsdags. 
 
Först ut har vi en blomma från en bukett jag fick av farmor och farfar. Så konstigt gjort att få en present och bara "åh tack jag tar en del av den och lägger här på golvet". De hade gått när jag gjorde det så de hann inte se, men ändå. Andra bilden här är en av få gånger någon annan tagit ett foto av mig utan att jag brusat upp i någon ful grimas, kanske är åldern som lärt mig. 
 
Jag gjorde ju ett inlägg HÄR för ett par veckor sedan angående vilken tårta jag skulle baka och även fast jag valde att göra två större bottnar istället för fyra små, och trots att min skapelse inte blev ens i närheten så fin som den från receptet jag använde kan jag inte säga mer än wow. Den var så himla god! 
Morotskaka blir ju aldrig torrt, men gör om den till en tårta med creme cheese frosting mellan lagren och addera kola on top - den bara smälte iväg i munnen. Det allra bästa är kombinationen av morötter och philadelphia som gör allt så fräscht att man lätt klämmer mer än en bit. Jag är nöjd!
 
 
Och sjävlklart, mina fina fina små syskon! Jag har ju tre syskon till som ni säkert vet men Hanna satt i rummet utan fönster och fult ljus, Hannes trivs inte på bild och den minsta är för liten för internet. Dessa tokstollar däremot klarar inte av att se en kamera utan att posera loss. 
Elliott har kommit in i någon period av att vara tuff snarare än gullig, vilket han självklart utövar genom att korsa armarna, vara trotsig och högljudd samt klä sig i rosa ballerinaskor, helt on point. 
Poäng för att (sängkläderna,) de tre minsta och jag dagen till ära matchade!
 
Idag hoppas jag av hela mitt hjärta att ni passar på att njuta av solen ni också, och kom ihåg att ni supergärna får svara på min enkät också, det tar i snitt 0,8 minuter! ♥
 
#1 - - Veronica Wallgren:

Vädret är verkligen helt underbart! Tårtan säg verkligen god ut!

#2 - - Estelle:

Vilken bra bild på dig, det är så fint med smilgropar! Tårtan ser gudomlig ut...

Svar: hah tack!! Jag var tvungen att ta upp bilden och kolla men jo, visst hade jag lite smilgropar haha! Tårtan kicked ass
Emilia Westerström

Till top