JAG FYLLER ÅR!

Om mig / Permalink / 2
Hej vänner! Idag är det min tjugoandra födelsedag och jag vaknade så himla fint till pannkaksfrukost nybryggt kaffe för att sedan komma till jobbet några timmar senare och se ett ballongfyllt rum, superfin tårta och en c y k e l!! Min senaste cykel fick jag när jag fyllde tio. Jag cyklade på den i ungefär åtta år och sedan dess har den stått i carporten hos mamma och pappa, med punktering på båda däcken och någon form av grön alg växande överallt. Min nya är svart och alldeles supermjuk att glida runt på. Jag är världens lyckligaste idag och vädret gick från vinter till sommar över natten och för bara några minuter sedan trillade vi tillbaka in i studion efter en middag på uteservering. Förstår ni, så fint. 
 
Det är så intressant det här med födelsedagar och för varje år förstår jag lite mer vad alla vuxna pratar om när de säger att tiden går snabbare, att siffror inte spelar någon roll längre, att födelsedagen glöms bort och att önskelistan krymper och krymper. 
För första gången någonsin, önskar jag mig ingenting speciellt utan blir så fantastiskt glad bara av tanken på mina nära som gått och filat och funderat på vad de vill ge just mig. Så fint att de tänker på mig på nåt vis.
 
Hur som helst. Jag hoppas att ni har haft en lika fin dag som jag, och att er kväll fortsätter i samma spår♥
#1 - - Estelle:

Grattis!!

#2 - - Ida här och nu :

Stort grattis till dig i efterskott!

Till top