Glas och keramik.

Inredning / Permalink / 1
Long time no see, eller hur? Jag vet inte varför ens, det bara känns som att jag har haft så himla fullt upp även om det inte ens är så läget ligger. 
I lördags låg jag hemma själv i soffan och käkade sushi framför eurovision, stressigare än så blev det inte.
 
Igår däremot tog jag mig upp tidigt för att åka iväg på pop up-outlet med mamma och köpa marockansk keramik. Vi var ute i god tid men hamnade ändå tio meter bak i kön som börjat bildas redan en halvtimme innan öppning.
Vi släpptes in i grupper och mamma och jag tog oss in som grupp nummer två. Redan då var en hel del redan slut, men ut kom vi efter femtio minuter med massor av saker vi inte behövde. 
 
Jag köpte på mig en fin skärbräda och i det bankade lilla klotet ligger ett ljus - totalt onödiga saker, som jag tvunget skulle ha. Såssnipan rättfärdigade jag genom att påstå att jag ska ha mjölk i den om jag bjuder på kaffe någon gång och den stora krukan ska agera vas nästa gång jag får blommor. För, i torsdags kom Simon med rosor och choklad till mig och jag, som bara har låga vaser fick kapa en och en halv decimeter minst. Det slipper jag om jag ställer dem i krukan. 
Glasen då? Dom fick jag av mina föräldrar i födelsedagspresent. Tolv stycken guldkantade från HM home, så himla fina tycker jag!
 
 
#1 - - Natalie:

Fina bilder!

Till top