Önska ett inlägg. Välj en rubrik!

Bloggande / Permalink / 5
Godmorgon, höll jag på att skriva. Jag sitter och väntar på min första kund då min tidigare fick förhinder och inte kunde komma. Jag blir helt förvirrad när jag börjar sent, hela dagen blir förskjuten framåt och min hjärna hinner inte med. 
 
Idag tänkte jag kasta över bollen till er och låta er önska inlägg. Vi har ju gjort det här tillsammans förut, så jag tror ni vet hur det går till, om inte, så är reglerna inte så svåra: 
Kommentera ett innehåll på ett inlägg ni skulle vilja läsa, till exempel mina favoritskor, ett boktips, en kärlekslista, ett foto i timmen eller precis vad som helst. 
Ni kan också välja att helt bestämma rubrik, vilket också brukar bli skoj. Då skriver ni bara en rubrik i kommentarerna, och så lägger jag upp ett inlägg utefter det. Okej? 
 
Shoot! ♥
#1 - - Hilwe:

Olika top 5. Godis, hobbys, blommor, maträtter eller vad som :D

#2 - - Hannah:

en lista på dina pirra i magen, fjärilar kolsyra i blodet tillfällen i livet
favorit tatueringar att göra

#3 - - Sabina :

Kul med ett inlägg om dina intressen och favoritsysselsysslor i vardagen, men även på fritiden såklart! Typ tips att göra när man är ledig och kanske är hemma :)

#4 - - Anonym:

hur du ser på skillnaden mellan hur en framställer sig själv/framställs av andra på sociala medier och verkligheten. typ kring koncept som romantiserandet, filtrerandet och vinklandet. varför? vad har det för effekter?

#5 - - Anonym:

- Platser/länder/resor du varit på och/eller vill till...
- Något motiv eller någon stil du aldrig tatuerat men hemskt gärna skulle vilja prova?
- Hur var du som barn? Vad hade du för drömmar och mål? Blev allt som du tänkte dig? Vad har du för drömmar och mål idag?

Till top