Favourite tattoos: Januari + Februari

Tatuering / Permalink / 1
Okej, Jag tänkte att det vore skoj att summera varje månad med en sammanställning av tatueringarna jag gillat mest. Eftersom det refan är månad tre, slår jag ihop de två första i ett inlägg tillsammans. 
 
I Janurai var nästan alla mina kunder fattiga efter julens hetsiga konsumtion, en del hade sjuka barn att passa och vissa blev sjuka själv. Simon och jag flyttade till en lägenhet i Lund, och några dagar senare flög vi iväg till solen i Las Palmas. Summa summarum så många spännande tatueringar gjorda i januari.
 
I Februari började nog ekonomin bättra sig lite hos kunderna (det är dyrt att tatuera sig) och jag kunde ta emot några fler än månaden innan. Vi hade en extra dag på månaden men hela sista veckan av februari ägnade jag åt att flytta mina saker från min gamla studio, till den nya i Lund. 
 
Av två korta månader hittade jag 6 stycken favoriter jag hann med:
Från vänster högst upp är det alltså en parfymflaska med en fjäder som min vän Helene spontant smällde mitt på armen en dag när jag fått en avbokning och plötsligt blev ledig. En blomma från ett av mina valentines-flash sheets. En fjäder från drop in-dagen, en fågel, en fjäril baksida lår och ännu mer fjädrar, ihop med tre rosor. Vill ni se dom var för sig kan ni ta en titt på instagram (där jag för övrigt la upp en till fjäder idag, älskar dom).
 
Vilken är er favorit? ♥
#1 - - Jenni:

Parfymflaskan, så fin! :)

Till top