Details i studion.

Foto, Inredning, Tatuering / Permalink / 1
Hej! Hoppas allt är bra med er!
Jag började inte jobba förrän vid 13 idag men ändå hade jag inte mer än en kvart på mig att ta bilder på studion, som jag lovat ett tag. Jag förstår inte det, hur jag alltid kan bli sen, oavsett hur lång tid jag har på mig. Hur som helst, kunden kom tidigare än vad jag räknat med och så värst många bilder blev inte tagna. Som tur är går solen inte ner förrän runt sju numera så jag ska nog hinna plåta lite i veckan. Här är tre bilder jag faktiskt hann ta.
1. Simons hörna med en del upptejpade stenciler på saker han gjort. Han är så duktig så jag blir alldeles mallig bara av att visa er! Ni kan se mer av hans grejer HÄR på instagram om ni är nyfikna! 2. Också från Simons hörna, det var liksom där jag började och tyvärr även slutade. Någon som känner igen det svarta klistermärket på lampan? Det är min logga som jag är superstolt över, woho! 3. Äääänltligen har vi fått in en soffa och två fåtöljer också. Dessa tre veckor utan har känts som en evighet av att be kunder slå sig ner på en pinnstol i en ekande entré, men nu kan man luta sig tillbaka med en kaffe i soffan istället. Så mycket bättre. Fina är de också. 
 
Vi har mycket kvar att fixa, och jag har mycket tid över i mitt schema i April, vilket passar utmärkt. Men visst ser det ut att bli fint?
 
 
 
 
 
 
Till top