5 saker ni kan förvänta er av min nya blogg

Bloggande, Företagande, Om mig / Permalink / 2
Hej vänner! 
Det har gått några få dagar sen jag startade den här nya bloggen och i mitt huvud finns SÅ mycket saker jag vill göra här inne. 
Meningen med det här skrivandet kommer alltid vara det samma - jag, och ni.
Jag, som tar mig friheten att göra alldeles precis vad jag vill med mina inlägg, skriver det jag tycker är kul och utelämnar det som utelämnas bör. Som uppdaterar när jag vill, när jag har lust, när jag känner att jag hittat ett ämne eller en händelse jag vill berätta om. Och ni, som uppmuntrar till mer, ställer frågor till mig och hjälper mig med svar på mina egna. Ni som kommenterar, lägger önskemål, och berättar vad ni tycker om och vad ni kan klara er utan. 
Oavsett hur mycket jag ändrar i mitt bloggande, är det ni som läser, och jag tänkte att ni såklart skulle få vara med i hela nya processen! Så, dyk ner i mina idéer om vad som kommer hända här näst:
 
 
 
ngre inlägg och mer struktur
Något som detta inlägg blir ett praktexempel på, är hur jag vill lägga upp inläggen hädanefter.
Rubriker, struktur, enkelhet. Jag skippar oväsentligheterna och utfyllnadsuppdateringarna för att göra plats åt mer välarbetade inlägg med faktiskt innehåll. 
Och nej, det betyder inte alls att jag aldrig mer kommer lägga upp bilder på min familj eller på andra vardagssaker, den punkten blir som vanligt, det betyder bara att jag endast kommer ladda upp de bilder jag verkligen vill visa, och de jag tror att ni verkligen vill se.
 
Listor 
Jag gillar listor. När jag läser andras bloggar, är listor något som jag själv stannar upp vid och faktiskt läser.
P r a k t e x e m p e l .
 
Företagande 
Eftersom jag själv börjat intressera mig mycket mer för allt runt omkring mitt företag som tatuerare, tänkte jag att det vore passande att dela med mig av mina tankar gällande ämnet här också. Om ni vill, så klart. Det nya intresset sträcker sig inte särskillt långt utanför ramarna för vad själva tatueringsgrejen inkluderar, mest är jag nyfiken på design och företagsprofilering, vilket också är estetiskt.
 
Tatuering
Yes. Tidigare har jag varit ganska sparsam med tatueringar i bloggen och mest lagt upp bilder på saker jag ritat som är icke-tatueringsrelaterade. 
För det första händer det ytterst sällan numera, att jag ritar saker utan koppling till tattueringar, och för det andra har jag fått för mig att många av er som läser faktiskt själva har ett stort intresse för just tatueringar, am I right? 
Det som hände när jag försökte dela upp, och prata tatueringar på instagram, och annan "konst" här, blev helt enkelt att bloggen stod utan all form av konst, vilket självklart är väldigt tråkigt då det var en av de främsta anledningarna till att jag började skriva från första början. 
 
Text
Självklart kommer jag fortsätta visa er mina texter. 
Jag har under dessa första dagarna förstått att text och skrivande är något de flesta av er (ni som kommenterar dvs) placerar högst bland saker ni vill se här inne. Jag älskar fortfarande att skriva, var så säkra. 
 
För tillfället filar jag på ett inläggom ytterligare funderingar kring att vara "fri", kanske vad det innebär för mig, vad jag har kvar att jobba på och hur jag ser på skillnaden mellan fri och frisk. Är det något ni skulle uppskatta att läsa?
 
Låt mig få veta era tankar och gilla gärna inlägget om ni tror på upplägget. 
Vi hörs♥
 
 
#1 - - Hannah:

Tatueringar är alltid kul att läsa om och jg tycker du verkar vara inne på ett väldigt bra spår med tydlig känsla för hur du vill att din blogg skall vara. Ser framemot att följa dig vidare

Svar: så superkul att höra, tack för respons!
Emilia Westerström

#2 - - Lina Fransson:

Jag tror den här nystarten är precis det du behöver i ditt bloggande! Hungrar resan efter nya inlägg haha! Jag gillar verkligen den här bloggen och dig!

Svar: jag hoppas det! tack tack tack!!
Emilia Westerström

Till top