4 anledningar till varför jag startar en ny blogg.

Bloggande, Om mig / Permalink / 2
Hej vänner! Ni har alldeles magiskt flyttats över till min nya blogg tack vare bloglovin.com (ni förljer väl mig?)! Välkomna! 
Jag skrev ett inlägg på min gamla blogg -som givetvis kommer ligga kvar som ett arkiv- om 4 saker som begränsar mitt bloggande och gemensamt med varandra har alla punkter en sak - de går att lösa. 
Jag hoppas, och jag tror, att detta är en bra lösning för att låta mig ge bloggen glädje, och inte stress. Jag ska berätta varför, som svar på mina egna punkter ni hittar i inlägget på min förra blogg. 
Tvivel
Jag skrev om mitt tvivlande och hur jag inte laddar upp inlägg fastän jag kanske skulle vilja, på grund av rädsla att det inte skulle passa in. Att ni har andra förväntningar på min blogg och så vidare. 
Den här bloggen är ny. Här har vi inga förväntningar, inga gamla inlägg att förhålla oss till och ingen redan skapad röd linje att gå efter - jag kan göra som jag vill. 
 
 
Motivation och humörsvängningar
Mina humörsvängningar kommer såklart inte förändras med hjälp av en dagbok på nätet, men, här och nu besämmer jag mig för att denna bloggen kommer uppdateras bara precis när jag vill. Är jag för uppe eller för nere behöver jag inte blogga. Enkelt. Ingen stress. Inga måsten. Do it for you. 
 
 
Mörker
Nej, jag vet. Mörkret påverkas inte heller av bloggar på nätet, men precis som ovan - har jag inget fotosug så behöver jag inte. Det. Är. Så. Enkelt egenligen!
 
 
Behovet av en nystart  
Självklart. Punkten som väver samman hela grejen. Jag börjar om! 
 
 
Jag hoppas hoppas hoppas att ni som följt mig på Nollfemnolltva kommer fortsätta följa mig här! Har ni frågor, funderingar eller kanske ett tips på blogginlägg så får ni supergärna kommentera, gilla inlägget eller höra av er på annat vis, okej? 
Vi hörs♥
 
#1 - - Mathilda:

Hej, dina texter har alltid inspirerat mig till att skriva själv. Älskar förövrigt hela din stil med tatueringar och allt! Följer med hit också så klart!! Hoppas du fortfarande har lust att skriva texter! Kram

Svar: jag fattar inte att jag missat denna kommentaren, men wow va kul! Klart jag ska skriva! Men det blir nog i perioder precis som innan :) Tack för din kommentar!!
Emilia Westerström

#2 - - Sofia :

Självklart :)

Till top