Listan om mig (och ett photoshoptips!)

Om mig, Q&A / Permalink / 1

Hej vänner! Hoppas allt är bra med er! Själv har jag halsont och huvudvärk. Huvudvärk mest på grund av Ex on the beach Sveige som rullar i bakgrunden. Shit, människor. 

Idag har jag en lista till er, eftersom många av er svarade att ni gillade sådana på undersökningen jag gjorde i maj. Denna listan har jag inte helt otippat snott av list-drottningen Sandra Beijer! Enjoy:

Bild från idag, snabbt redigerad med Sannas grymma photoshoprecept! Prova!
 

Hur gammal är du?

22!

Hur gammal känner du dig?
Som 22 ibland. Som 53 ibland när jag sitter hemma både fredag och lördag och kollar på TLC

Vart bor du?
I Lund med min sambo och vårt nya tillskott Selma. 

Vad har du gjort idag?
Gått en snabb morgonrunda, suttit i telefonkö lång lång tid för att få tag på någon som kunde hjälpa en liten skadad fågel på vår innergård. Haft en snabb kund, fixat naglarna, mått dåligt, sovit middag. Ätit middag. Och gått en lång promenad med hunden helt utan koppel (!!!). Vi övade på "stanna kvar" och jag hann fota lite.

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Vår. Eller sommar. Lagom varmt för att sitta utomhus och dricka kaffe, men inte så varmt att man svettas.

Är du beroende av något?
Oj. Massor! Socker, salt, kaffe, lugn och ro.

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Jag har inget större behov av att resa och åka runt. Trots att jag avskyr vintrarna trivs jag i Sverige med närhet till min familj och trygghet i språk och kultur. Just nu skulle jag kunna tänka mig ett lite svalare, ljusare rum. Annars är jag nöjd!

Vad är du på för humör just nu?
Trött! Den senaste tiden har jag varit så trött att jag knappt orkat vara trött längre, förstår ni? Men jag är glad också!

Vilket är ditt favoritgodis?
Mest choklad. I lösgodis kan jag ibland få för mig att ta en superstor gulröd napp, persikor och hallonen med skumgummi på undersidan. 

Vilken är din favoritaffär?
Jag älskar att kolla på anthropologie, Zara och cos, men handlar sällan där. Köper saker gör jag mest på H&M,1

Är du en morgon- eller kvällsmänniska?
Inget av det. Morgonmänniska i så fall, när jag väl piggnat till liksom.

Har du blivit sydd någon gång?
Ja, när jag var nio. Jag opererade bort ett födelsemärke i huvudet som lämnade ett kritvitt, hårlöst femcentimeters ärr mitt i benan. 

Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Oj! Jag vill gärna visa uppskattning för alla som gör saker för mig. Mina vänner som gav mig rosor när jag avslutat behandlingen, Simons fina ballong- och tårtöverraskning på min födelsedag. Min systers tålamod när jag ringer i panik mitt i natten och mina föräldrars ovillkorliga kärlek. 

Är du blyg?

Nej inte vanligtvis. Jag kan bli lite obekväm och märklig runt nya människor men sällan blyg. När jag var liten dock, då var jag superblyg. 

Vad heter du i andranamn?
Ingenting!

Vill du gifta dig?
Ja!

Har du något smeknamn?
Min familj och vissa släktingar kallar mig Mie. I högstadiet kallades jag för det horribla Emme, och hemma med Simon går jag under namnet Finemangen. Annars inget. 

#1 - - mua:

hallå du glömde Pemelia!!!!!

Till top