Favourite tattoos: april+maj

Tatuering / Permalink / 0
Okej, J u n i !! Fattar ni? Jag fattar inte, allt går alltid för fort. Så jäkla fort. Alltid för fort. Om en månad åker jag iväg på tågluff och när vi kommer hem igen börjar sommaren gå mot sitt slut. Jag vill så gärna slippa kyla i resten av mitt liv. 
Men men, nu tittar vi på något roligare - tatueringar! Här har vi 6 stycken av mina favoriter (det finns fler, jag har bara tappat bort bilderna eller helt enkelt inte hunnit fota) från april och maj!
1. I mitten av april någon gång gjorde jag denna på Alexandra efter hennes Indienvistelse. Jag gillar enkla bokstäver och ett ansikte såklart. Ansikten är bäst. 2. På min nyfunna vän Isabella gjorde jag en alientjej som jag senare förstod var en figur från Star wars. Jag har aldrig sett någon Star warsfilm och har ingen koll på mer än Yoda och den håriga figuren med konstig röst. 3. Helene fick ett hjärta till minne av sin morbror som gått bort i cancer för några år sedan. Sorgligt såklart men vi tog oss igenom sessionen med skratt! 4. Blommor av oklar sort på kvist. Blommor är alltid bästa utfyllnaden då dom går att vrida och vända på lite hur man vill. Tips!
5. Henriettas orm och ros är en solklar favvo dels eftersom jag älskar när folk väljer från mina flash, och dels på grund av det lilla födelsemärket som gömmer sig i nosen på ormen och gör den supergullig!! 6. Denna fick vara med då den utan tvekan varit instagramfavorit med över 260 likes. I jämförelse med vad jag brukar få (ca 60), var detta ett svårslaget rekord. Boom sa det och så hade hur många som helst tryckt på hjärtat. 
 
Vilken var din favorit?♥
 
 
 
Till top