En förklaring för min frånvaro.

Bloggande, Om mig / Permalink / 1
Jag gör allt i perioder. Allt jag gör är indelat i olika korta eller långa ronder. Allt uppdelat. 
Jag varvar mellan att äta bara gröt till frukost och sen bara fil. En tid med ostsmörgåsar en tid med äpplen en tid med salt på allt, en tid utan. Min musiksmak, min kreativitet, ritande, virkande och skrivande, allt all in sen ingenting. 
Börjar jag träna gör jag det med bravur. Jag går till gymmet ofta, intresserar mig för muskler och leder och olika närinsämnens effekt på kroppen. Jag köper alla kläder och alla skor och jag läser alla träningsbloggar. Har koll på instagramkonton och hela jag är uppslukad. Jag är besatt tills det en dag inte längre finns någon plats i mitt liv för träningen, tills jag har hittat en ersättare. 
 
Jag snöar in på saker. 
Jag fick hem Selma med en inställning om att klara mig igenom det, kul eller inte, och två dagar senare kan jag tio nya hundraser i huvudet komplett med rasstandard vikt och mått, jag har varit i djuraffären sju gånger, borstat hennes tänder fem gånger och hennes päls åtta. Badat henne. Gått kilometer efter kilometer i ny terräng för hennes självförtroendes skull. Jag har startat en instagram. Jag har läst fyra böcker, sett otaliga teveprogram och läst bloggar så många varv att det skulle nå runt jordklotet om jag la orden efter varandra. Vi har börjat träna lydnad och tricks och hon har nya halsband, koppel och kosttillskott på posten varannan dag.
 
Bloggen är också en sån sak. Jag snöar in. I perioder. Tidvis är bloggen mitt liv och mitt största intresse och alltid slutar det på samma sätt. Knäpptyst kolsvart slut finito. En dag är det tomt här och jag tror att ni nästan är vana. Jag vet att ni inte längre frågar. För jag kommer tillbaka igen, någon gång en annan tid är jag tillbaka och ger allt jag har. 
 
--
 
Jag vill inte be om ursäkt för min frånvaro, men åtminstone förklara mig. 
Jag vet att ni är ett fint gäng på nästan sjuhundra som följer mig här. Jag ser i statistiken att ni fortfarande tittar in och håller koll på om jag uppdaterat. 
Aldrig under mina år med blogg har jag tjänat pengar på att skriva. Jag har bloggat för min egen skull, för att jag tycker att det är roligt eller på annat sätt givande och under perioder jag inte tycker så, ger det mig ingenting att fortsätta krysta fram inlägg. 
 
Det kommer forsätta eka tomt här ett tag, men jag kommer tillbaka. Det gör jag alltid. 
 
 
Till top