Rifle Paper Co.

Om mig / Permalink / 3
Okej, vem var superrolig och avföljde mig bara för att jag skrev att jag inte bryr mig? Nä, jag förstår. Bloggen är ganska anorlunda mot var den var förut, och ni behöver inte tycka om det. Jag fattar. 
 
Idag gick jag ä n t l i g e n upp i hyfsad tid, i jämförelse med mina tidigare lediga dagar då jag startat morgonen vid ett, och kom iväg till Len Hud för en och en halv timmes ansiktsbehandling. Lite kemisk peeling och ett gäng fuktboosters senare gick jag ut i solen glasig på huden som inget annat och Simon och jag möttes upp för salladslunch innan min kund kom. En ypperlig tisdag. 
 
 
För ett par dagar sedan var vi inne i en butik med papper och pennor och ut kom jag med dessa skissböckerna. Jag tänker mig dom som anteckningsblock men de har blanka sidor och jag har alldeles för många liknande som ligger tomma. Jag ska komma på något riktigt bra, sen ska jag fylla dem allihop. Mitt ytliga jag stoppar mig ganska ofta, då jag fått för mig att jag måste skriva supersnyggt om jag har fina block, och jag river hellre ur alla sidor än att anteckna fult. Så korkat egentligen. 
 
Nu ska jag fortsätta äta min fullgoda middag bestående av spagetti och ketchup och sedan komma ikapp i mitt youtube-tittande. Fullt upp, med andra ord. 
 
 
 
#1 - - Ida här och nu :

Huvudsaken är ju att du tycker om din blogg. Och jag tycker väldigt mycket om den.
Kanske kan du använda dom till bullet journal? Jag har precis börjat med de. Väldigt roligt och smart. Googla så får du se vad det är. Och om de är nått för dig.
Kram

Svar: Jaa va skoj! Har aldrig hört om det innan, men det verkar ju vara en grej! Ska lära mig lite mer. Jag känner mig så viktig när jag har saker på papper istället för i mobilanteckningarna så varför inte! Tack för tipset!!
Emilia Westerström

#2 - - Ingrid:

Jag är precis likadan med alla mina notebooks! Haha, vill inte använda dem när de är så fina men de är ju till för att användas.

Svar: Så konstigt! Jag har massa fina böcker men jag antecknar ändå på lösa blad haha!
Emilia Westerström

#3 - - Estelle:

Wow vad snygga notebooks! Får man fråga vart man hittar sådana? Jag har för övrigt samma problem.. även det att jag hamstrar på mig alldeles för många fina notebooks för att hinna använda upp dem. Har ett helt lager som bara ligger och samlar damm. Helt hopplöst...

Svar: Eller hur, så konstig grej egentligen att köpa utan att använda! Jag hittade mina i en liten affär i Lund men det går säkert att beställa online eller googla fram en återförsäljare! Dom har massa fina saker :)
Emilia Westerström

Till top