Kissies lista och 7 stycken TBT

Om mig, Q&A / Permalink / 1
Hej vänner! Idag ska jag göra något jag inte tror jag gjort sen bilddagbokens glansdagar; en lista!! Jag vet inte varför det är så intressant att läsa såna här listor, kanske för att jämföra andra med sina egna svar? Jag har ingen aning, men vill ni jämföra mina svar med fler än era egna, har Kisse svarat HÄR och Sandra HÄR.
HAR DU? 
Folköl i kylen: Aah nej! Jag avskyr öl, skulle inte få för mig att dricka en öl ens för pengar. Jag har försökt att lära mig tycka om det, men gett upp gång på gång. 
Något husdjur: Nej! Men hemma hos mina föräldrar har vi två dvärgschnauzrar, en svart och en vit. 
Någon favoriträtt: Jag är en periodare i allt. Just nu är jag ständigt sugen på sushi, vilket kommer väl till hands med en sushirestaurang i huset. Den maträtt som alltid hänger med i toppen är spagetti och köttfärssås. Gärna sån vi fick i skolan. 
Puder på dig: Vill knappt svara på denna men aså, ja, någonstans på huden ligger det nog kvar litegrann eftersom jag är världens lataste människa och inte tvättade mitt ansikte varken igårkväll eller imorse!!!! (Jag vet, äckligt.)
Några framtidsplaner: Alltså. Nej. Jag tror inte det. Jag har vissa drömmar, men inga planer och mål. Däremot har jag länge tänkt att jag skulle hänga på trenden att ge mig själv mål per vecka, månad, och år. 
Några sjukdomar: Jag lider ofta av avundsjuka, vilket är något av det ocharmigaste som finns, men fysiska sjukdomar jag har klarat mig från. 
Gymkort: Nej!
Några MVGn: I högstadiet gick jag ut med superbra betyg och hade bara MVGn och VGn, förutom på idrotten som jag inte fick vara med på på grund av ätstörningen. I gymnasiet hade jag ganska dåliga betyg, men i estetämnena vet jag att jag låg bra till, och kanske svenska, minns inte. 
Några beroenden: Kaffe. 
Fikat idag: Inte på hur många dagar som helst känns det som. Veckor till och med. Vem vill ta mig på en fika??
Nagellack: Inte på mig, förutom pyttelite gellack som jag inte fått av med nagelfilen. 
Någon vän som bor i ett annat land: Hm, nä jag tror inte det. Många av Simons vänner som jag känner har flyttat utomlands i år däremot. 
 
VEM? 
Avskyr du: Oj. Ingen jag kan namnge i alla fall, men igår läste jag flera artiklar på rad på expressen om pedofiler och andra vuxna som betett sig fruktansvärt. Såna människor avskyr jag och önskar dem hårda sängar och äcklig mat i fängelset. 
Delar du flest minnen med: Mina föräldrar och min syster eftersom vi hängt ihop längst. 
Längtar du efter: Min familj! Min yngsta syster hade sagt två ord i följd idag och min minsta lillebror ligger hemma och funderar på om jag ska ha en pinjata på mitt kalas eller inte. Dom är så gulliga. 
Stör du dig på: Alla som smaskar, biter på naglarna och har så hög volym i hörlurarna att det hörs på hela tåget ändå. 
Gosar du med: Min pojkvän såklart!
Lagar mat: Allra oftast är det en kort liten man på restaurangen på andra sidan gatan vid studion som lagar maten jag får i mig. Jag lagar om jag verkligen måste, och Simon lagar om vi ska äta färdigköttbullar eller hamburgare. 
Diskar: Denna veckan diskar jag i studion och hemma delar vi på det så gott det går. 
 
VILKEN? 
Tidning läser du: Ingen regelbundet. Skulle jag köpa en tidning blir det alltid Solo på pressbyrån. Jag bläddrar igenom, läser lite, låter den ligga framme i flera veckor och sen slänger jag.
Buss åker du oftast: Ettan, trean eller sexan. Eller sjuan hem till min syster. 
Dag fyller du år: 2a maj. 
Årstid föredrar du: Här skulle jag vilja svara vår, men alltså, med tanke på hur det ser ut utanför mitt fönster idag, lägger jag min röst på sommar och hoppas att solen vågar sig fram tills dess. 
Stad är du uppväxt i: Ingen. Jag är uppväxt i Stehag. En pytteliten by. 
 
VAD? 
Gör du nu: Kollar på lyxfällan och bloggar såklart. 
Gör dig till en bra människa: Jag försöker bry mig om andra människor, vara uppmärksam på saker jag kan hjälpa till med. 
Gör dig till en dålig människa: Jag skämtar ofta på ett sätt som ibland kan bli för mycket och trilla över på den elaka sidan istället för roliga. 
Vill du arbeta med: Tatuering precis som jag gör, och så saknar jag mitt jobb som personlig assistent. 
Är roligast just nu: Daddyissues @ instagram 
Har du på dig: Velourbyxor och tshirt
Äger du för skor: Sneakers mest. Några för träning, några sandaler och några kängor. 
Har du för storlek i skor: 37
Läser du för bok: Ingen. Den enda läsningen jag får är den från internet. 
Ska du göra nu: Ladda upp detta inlägget, sen hämta min kudde och mitt täcke i sängen och lägga mig raklång på soffan. Slå på TLC och stänga av hjärnan. 
 
#1 - - acires:

JA FIKA!

Svar: åh vill du?
Emilia Westerström

Till top