10 (något pinsamma) saker du inte visste om mig.

Om mig / Permalink / 1
Det bästa med den HÄR listan med tips om blogginlägg, är utan tvekan att jag kan använda mig av den själv, när jag behöver en spark i baken. 
Just denna sortens inlägg har nog de flesta redan gjort förut. Om jag inte minns fel har till och med jag gjort det någon stans i början av 10-saker-om-mig-break throughn men jag tycker ändå fortfarande att det är roligt. Kanske speciellt på bloggar som min, där jag inte syns överdrivet mycket själv. 
Hur som helst, här är 10 saker ni (antagligen) inte visste om mig! 
 
 
Jag torkar händerna på mina byxor 
Detta vet min familj. Och de har tjatat på mig sen jag var barn men det går. inte. in. Jag kommer aldrig sluta. 
Egentligen har jag lite svårt att förstå det själv, mina jeans skulle jag aldrig torka händerna på till exempel, men så fort jag dragit på mig mina plyshbrallor hemma slår jag om. Jag torkar händerna efter tvätt, om jag blir kladdig när jag äter, diskar, städar eller går ut med soporna. Det är jätteäckligt, jag vet. 
 
Jag vaxar mitt ansikte 
Det började med att jag vaxade min överläpp efter år och år av rakning och det är såå smidigt! Med vaxstripes hemma började jag gå loss och nu vaxar jag långt ner under mungiporna, ögonbrynen, tinningarna, mellan ögonbrynen och ibland upp vid hårfästet. Jag får lägga band på mig för att inte vaxa kinderna, men ibland, när jag inspekterar mitt smink, kan jag se alla hårstrån på kinderna och bli liite för sugen på att rycka bort dom också.
 
Jag har köpt följare på Instagram
Ja, alltså inte för riktiga pengar men när jag startade mitt nya instagramkonto för icke-tatueringsrelaterade saker kände jag mig så när som deprimerad över att ha så få följare och tänkte då alldeles logiskt att "jag kanske blir mer attraktiv om jag fuskar till mig några följare" och så laddade jag ner en app jag hört talats om tidigare. Jag jobbade ihop till 18 nya fuskföljare som idag har avföljt mig igen allihop. 
 
Jag är kär i en annan man
Mina vänner, och ni som följt mig länge vet troligtivs om min aaaalldeles för sena tonårscrush på Harry Styles. Jag har helt ärligt, rakt från mitt snart tjugotvååriga hjärta, gråtit för att det aldrig kommer bli vi. Jag har avundats alla som någonsin fått nudda honom och jag har blivit förbannad på folk som överröstat hans verser i singalongs till One Directionlåtarna. 
One Direction känns okej, lite som att ge ett greedcard på en hollywoodskådis till sin parter -man vet att det aldrig kommer hända. 
Min nya kändiscrush är värre på det viset, eftersom han helt enkelt är svensk. Alltså L o r e n t z . Kom och hjälp mig att dö!
 
Jag har skrivit på en kontaktannons för att få vänner
Ja. Det är sant. Det hände detta året och jag fick inget svar tillbaka. 
 
Jag går upp på natten för att kolla till min beautyblender 
Inte varje natt såklart, men efter att ha sett ett klipp på youtube där en tjej klipper upp sin beautyblender och kryp kommer ut (!!!) har jag blivit alladeles paranoid. Jag vaknar ofta på natten av oklar anledning och med bilden av den bebodda beautyblendern på hjärnan har jag inte kunnat somna om igen innan jag gått upp, tvättat min lilla makeupsvamp och noga inspekterat den.
 
Jag känner inte igen mina kunder
Det är fruktansvärt pinsamt i stunden och det händer mig ofta. Min kund kommer, jag stäcker fram min hand, säger "hejhej, Emilia heter jag" och min kund kollar konstigt på mig och påminner om att vi setts två gånger förut. Andra gånger händer det att jag försöker inleda ett småprat med en fråga och säger "jaha, har du någon tatuering sen tidigare" varpå kunden kollar konstigt och säger att "jaaa, aså du har ju gjort den här innan" och visar. Doh. 
 
Jag önskar att jag var för fåfäng 
Ganska ofta tänker jag att jag skulle vilja vara sådär löjligt fåfäng. Jag vet inte varför egentligen men det känns som att det är en positiv sak att känna sig naken utan läppstift, bygga naglarna i tid och otid, locka håret varje morgon och ha koll på alla butikkedjors nuvarande sortiment. I verkligheten är det antagligen mer tidskrävande än något annat, men jag kan inte sluta önska. 
 
Jag tycker om att bli sjuk 
Kanske inte själva sjukdomen i sig, men jag är en sucker för att vara själv, hemma i tystnad och bara vila, vilket ju är precis vad man får göra non stop om man är sjuk, och med all rätt dessutom!
 
Jag önskar att jag kunde skriva en bok 
Det är nog egentligen ingenting pinsamt, men jag tror inte att jag har nämnt det för någon tidigare just för att jag tycker att det är lite skämmigt. Jag har börjat på några utkast här och var men aldrig mer än så och jag avundas både Sandra och Flora som lyckats vid sidan av annat arbete. Jag skulle vilja, men jag vet med mig att jag är alldeles för ostrukturerad och ofokuserad för att klara det.  
 
 
Har ni gjort en sån här lista? Let me know så jag kan få läsa!
#1 - - Adam:

Jag vet i alla fall att när du skriver en bok, inte om, utan när, så kommer jag definitivt att läsa den och vilja ha den signerad! Keep it up, så ses vi nog snart när det är dags för nästa tatuering, kronhjorten är superb!

Till top